5 tips om hur man får längre & finare hår♥

Cha cha♥

Här e några hårtips om hur man får längre och finare hår =)



eftersom håret växer ca 1 cm i månaden kan du inte gå till frisören och klippa av 3 - 4 cm av ditt hår. Då kommer det aldrig att bli längre. så klipp bara lite ganska ofta.



Håret ska du helst duscha MAX 2 ggr i veckan. Om du har problem med fet hårbotten kan du använda ett torrschampoo. När du duschar ska du använda ytterst lite schampoo och mängder med balsam. Eftersom schampoo sliter på ditt hår. De e typ omöjligt att duscha 2 ggr i veckan men man kan försöka (;



Ha alltid håret i en fläta när du ska sova, det gör så att håret inte blir trassligt och slits. Försök oxo att ha håret uppsatt ganska ofta, det skyddar hårtopparna. 



            Borsta aldrig håret när det är blött. Det är elastiskt ! Försök ist att reda ut det med en bredtandad kam                              och hantera det mycket försiktigt, lr dra igenom med fingrarna.
                
                                                

   Fönen och plattången är det onda mot ditt hår. Försök att använda dem så lite som möjligt och låt håret torka     själv. Även färgningar sliter på håret. Blonderingar och blekningar är värst. Om du ska platta lr locka, så kan du                                                              använda värmespray.

                                                                       

                                             





Kommentarer
Postat av: emmy

(y) logga in på msn :P

2010-04-17 @ 22:56:13

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag ser som den)

Har du nån blogg?=)

Vad vill du sötis?

Trackback
RSS 2.0